Romein

Oke, luister.

Ik vind dat dingen moeten veranderen. Het komt vaak voor dat ik het gevoel heb niet bij de samenleving te passen. Niet op een sneue of perse vervelende manier maar ik kan niet probleemloos doen wat anderen doen, ik kan niet doen wat mij gezegd wordt en ik doe niet wat mijn ouders het liefste zouden zien. Maar ik ben ook geen rebel.

Ik zie meer mensen die met dat gevoel strugglen maar bij hen slaat het door . Ze worden hippie, vegan, of verzetten zich door heel anders te doen. Zij zijn wel rebellen, maar dan heel links en zweverig.

Ik wil dat niet. Ik wil dingen veranderen op een zakelijke manier. Want ik ben het met veel dingen niet eens, maar ik wil me ook niet distantiƫren. Onderwijs, politiek, werk, het zijn allemaal dingen die we anders in kunnen richten om meer productiviteit en geluk te genereren. Geluk kan ik bijna niet meer uit mijn strot krijgen want je bent of geluksgoeroe of zakelijke killer.

Ik ben geen van beiden en dit kanaal is gemaakt om te beginnen met dingen veranderen. Om een nieuw geluid te laten horen. Hier volg ik mensen die hun eigen ding doen, praat ik over onderwijs en politiek en ga ik het gevecht aan met miljoenen schapen in Nederland. Ik wil groeien. Ik ben Romein.